این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

معرفی و مزایای شرکت در همایش

ارسال شده در تاریخ :
معرفی و مزایای شرکت در همایش

شرکت در همایش دارای مزیت هایی از جمله ارائه گواهینامه حضور و اهدای جوائز نفیس به مقالات برتر می باشد.

دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر به عنوان جزئي از جامعه علمي كشور و تنها دانشگاه تخصصي علوم دريايي در منطقه جنوب غرب كه در سال‌هاي اخير با بهره‌مندي از ظرفيت‌هاي تحقيقاتي خود (اساتيد خبره، محققان جوان، تجهيزات آزمايشگاهي تخصصي و پيشرفته و ...) فعاليت‌هاي علمي-پژوهشي گسترده‌اي را در زمينه‌هاي مختلف دريايي به انجام رسانيده است، به منظور بررسي ظرفيت‌‌هاي توسعه پايدار در تمامي حوزه‌هاي دريايي و نيل به اهداف ذيل، همايش2سالانه بین المللی و ملي با عنوان:«توسعه پايدار دريا محور» را در چارچوب ضوابط مندرج در «آيين‌نامه نحوه برگزاري و ساماندهي همايش‌هاي علمي» برنامه ریزی نموده و پس از برگزاری موفق اولین همایش بین المللی و سومین همایش ملی توسعه پایدار دریا محور در خرداد ماه سال 1400، دومین دوره بین المللی و چهارمین دوره ملی از این رویداد را جهت برگزاری در بهمن ماه 1402 در دستور کار قرار داده است.

دارای مجوز برگزاری به شماره 3/27854 مورخ 1393/2/12 وزارت علوم تحقیقات و فناوری

- ثبت در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)

- ثبت و نمایه شدن کلیه مقالات در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه سیویلیکا و کنسرسیوم محتوای علمی

- چاپ مقالات برگزیده هر محور در مجله علوم و فنون دریایی ایران (علمی-پژوهشی و نمایه شده ISC)

- همچنین برگزاری این همایش در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر به عنوان یکی از قطب های علمی- پژوهشی حوزه دریایی کشور با استقبال و مشارکت سازنده مسئولان و صاحبنظران عرصه دریایی کشور همراه خواهد بود و این خود فرصت مناسبی برای آشنایی رو دررو و ایجاد زمینه تعامل و همفکری اساتید، پژوهشگران و دانشجویان عزیز با  مدیران دستگاه های اجرایی و صنایع حوزه دریایی فراهم خواهد ساخت.

مجوز isc

دفترچه مقالات همایش

دریافت گواهینامه

دستور العمل تهیه مقالات و پوستر

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)