این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

نحوه پرداخت هزینه شرکت در همایش

ارسال شده در تاریخ :
نحوه پرداخت هزینه شرکت در همایش

به اطلاع شرکت کنندگان دومين همايش بین المللی و چهارمین همایش ملي توسعه پايدار دريا محور می رساند: • در صورت پذیرش مقاله، گزینه هزینه شرکت در همایش را انتخاب و هزینه (مبلغ 250 هزار تومان) را پرداخت نمایید. • در صورت عدم پذیرش مقاله، جهت شرکت در همایش به صورت آزاد، گزینه شرکت در همایش بدون ارائه مقاله را انتخاب و هزینه (مبلغ 500 هزار تومان) را پرداخت نمایید. • به دلیل آفلاین بودن پرداخت، مبلغ شرکت در همایش به شماره حساب شبا IR520100004001072803022656 نزد بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، بنام تمرکز وجوه درآمد اختصاصي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر، با شناسه واريز323072857117050002177282221003 به حضورتان اعلام مي گردد، لذا پس از واریز، تصویر فیش واریزی را در محل پرداخت بارگذاری نمایند. • شایان ذکر است به ازای هر چند مقاله، صرفا نیاز به یک بار پرداخت هزینه می باشد. • نحوه ارائه مقالات سخنرانی و پوستر متعاقباً اعلام می گردد. • لازم به ذکر است کانال اطلاع‌رسانی «دومین همایش بین‌المللی و چهارمین همایش ملی توسعه پایدار دریامحور» به آدرس https://eitaa.com/msd_kmsu ایجاد گردید. کلیه اطلاع رسانی های همایش در بستر این کانال در پیام رسان ایتا انجام می گردد، لذا عضویت در کانال برای کلیه شرکت کنندگان عزیز الزامی می باشد.

• به اطلاع شرکت کنندگان دومين همايش بین المللی و چهارمین همایش ملي توسعه پايدار دريا محور می رساند:
    •    در صورت پذیرش مقاله، گزینه هزینه شرکت در همایش را انتخاب و هزینه (مبلغ 250 هزار تومان) را پرداخت نمایید.
    •    در صورت عدم پذیرش مقاله، جهت شرکت در همایش به صورت آزاد، گزینه شرکت در همایش بدون ارائه مقاله را انتخاب و هزینه (مبلغ 500 هزار تومان) را  پرداخت نمایید.
    •    به دلیل آفلاین بودن پرداخت، مبلغ شرکت در همایش به شماره حساب شبا IR520100004001072803022656 نزد بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران، بنام تمرکز وجوه درآمد اختصاصي دانشگاه علوم و فنون دريايي خرمشهر،  با شناسه واريز323072857117050002177282221003  به حضورتان اعلام مي گردد، لذا پس از واریز، تصویر فیش واریزی را در محل پرداخت بارگذاری نمایند.
    •    شایان ذکر است به ازای هر چند مقاله، صرفا نیاز به یک بار پرداخت هزینه می باشد.
    •    نحوه ارائه مقالات سخنرانی و پوستر متعاقباً اعلام می گردد.
    •    لازم به ذکر است کانال اطلاع‌رسانی «دومین همایش بین‌المللی و چهارمین همایش ملی توسعه پایدار دریامحور» به آدرس https://eitaa.com/msd_kmsu   ایجاد گردید. کلیه اطلاع رسانی های همایش در بستر این کانال در پیام رسان ایتا انجام می گردد، لذا عضویت در کانال برای کلیه شرکت کنندگان عزیز الزامی می باشد.

مجوز isc

دفترچه مقالات همایش

دریافت گواهینامه

دستور العمل تهیه مقالات و پوستر

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.3)